Program schůze:

  1. Zhodnocení vánočních akcí
  2. Den her – akce Hrdé školy
  3. Ztráty a nálezy
  4. Vánoční výzdoba

Zhodnocení vánočních akcí

Zhodnotili jsme akce, které proběhly v prosinci na naší škole. Bylo to přátelské utkání ve florbalu a vybíjené s Černou Horou, basketbalový turnaj mezi třídami druhého stupně a hádání písniček ve školním rozhlase. Žáci, kteří se zapojili do soutěže a uhádli vánoční písničku, postoupili do slosování o ceny. Proběhla také anketa o nejkrásnější českou koledu. Žákům se líbily obědy na přání. Týden před Vánoci se vařily obědy, které si žáci vybrali.

Den her – akce Hrdé školy

Na naší škole proběhne akce s názvem „Den her“. Akce je naplánována na 31. ledna. Návrh byl, že by se daly do školy přinést hry a hodinu před vydáním vysvědčení říct o nich spolužákům a zahrát si je. Pokud chce být někdo kreativní, může si doma vyrobit svou hru. Plakát nachystá Daniel Dufek, hlášení do školního rozhlasu si připraví Václav Zouhar.

Ztráty a nálezy

V den třídních schůzek se naplánovalo, že se při vstupu do školy nachystá oblečení a obuv, kterou žáci ztratili. Rozhodlo se, že se oblečení pověsí na ramínka. Bude tedy nutné, aby každý žák donesl alespoň jedno ramínko.

Vánoční výzdoba

Na další Vánoce bude potřeba vyrobit nové ozdoby na vánoční stromek před školou, jelikož ty staré jsou poničené a poškozené.

 

Zapsal: Petr Štěpánek, 7.C