Program schůze:

  1. Akce: Halloween ve škole
  2. Hodnocení kostýmů
  3. Příprava listopadové akce Hrdé školy

Halloween ve škole

Dnešní zasedání parlamentu proběhlo netradičně v počítačové učebně, kde jsme si prohlédli fotky z halloweenského průvodu a zhodnotili akci. Shodli jsme se na tom, že se zapojilo hodně žáků a akce se líbila. Pouze jsme zapomněli dořešit hudbu k průvodu. Byla puštěna hudba náhradní.

Hodnocení kostýmů

Začali jsme se dívat na fotografie třídních kolektivů a vybírat nejlepší kostýmy. Vybrali jsme jich spoustu a potom jsme pro ty, které se nám nejvíc líbily, hlasovali. Snažili jsme se ocenit zejména ty kostýmy, které si spolužáci museli vyrobit nebo nějak upravit. Soutěž kostýmů proběhla ve dvou kategoriích, první a druhý stupeň. Nejvíce hlasů (9) získali duchové z 5. B (Eliška Jančiarová, Andrea Otrubová a Viktorie Ela Široká), druhý největší počet hlasů (6) obdržel kosmonaut z 1. B (Matouš Křehlík) a třetí místo se třemi hlasy získala liška z 1. B (Mia Žabská). Na druhém stupni byla účast značně menší, ale i v této kategorii bylo velmi obtížné mezi originálními kostýmy vybrat tři nejlepší. Největší počet hlasů (12) získal mimoň z 9. B (Adriana Setničková), druhé místo s pěti hlasy obsadili popeláři z 6. A (Amálie Matějková a Amálie Jančová), třetí místo s dvěma hlasy získali čipmanci z 6. C (Klára Křepelová, Barbora Křepelová a Helena Kučerová). Vítězové obdrželi diplomy.

Příprava akce Hrdé školy

Odhlasovali jsme zapojení žáků do další akce Hrdé školy. Jedná se o Den bez batohů. Místo v batohu si své školní pomůcky můžeme přinést ve člunu, v base od piva svého táty nebo v nákupním vozíku! Je to jen a jen na nás, co vymyslíme. Fantazii se meze nekladou!  Akce se uskuteční 21. listopadu.

Zapsal: Petr Štěpánek, 7.C