Program schůze:

  1. Zhodnocení předvánočních akcí
  2. Odstrojení vánočního stromku
  3. Sněhuláci pro Afriku
  4. You dream we run

Zhodnocení předvánočních akcí

Vánoční akce byly kladně hodnoceny. Členka parlamentu z 9. C řekla, že bylo fajn společně pracovat na výzdobě třídy. Diplomy a poháry z vánočního turnaje ve vybíjené si žáci vystavili ve třídách. Výherci byli spokojeni s cenami – čepičky se žákům líbily

Odstrojení vánočního stromku

Úklid vánočního stromku před školou zajistí Vojtěch Nekouš. Požádá žáky ze své třídy. Termín – volná hodina ve čtvrtek. Ozdoby zkontroluje, popřípadě zajistí jejich opravu.

Sněhuláci pro Afriku

Zapojili jsme se do charitativní akce. Protože není sníh a nemůžeme stavět sněhuláky, rozhodli jsme se, že vytvoříme sněhuláky z jiných materiálů – papír, keramika, látka, perník, dřevo … Z takto vyrobených sněhuláků uspořádáme v místní knihovně výstavu a výtěžek z dobrovolného vstupného odešleme na účet. Plakát nakreslí David Plevač, hlášení do rozhlasu napíše Adam Fleischlinger, vizitky k výrobkům udělají Petra Šínová a Kája Lukášová. Výstava se uskuteční od 8. února do 17. února. Každý člen parlamentu bude informovat o akci ve své třídě.

You dream we run

Počet týmů na charitativní akci You dream we run je omezen na 100, proto je potřeba se brzy přihlásit. Členové parlamentu se zeptají ve třídách spolužáků, jestli mají o akci zájem.